0
0

Легенда-візія бренду WILLER до XXIIIстоліття.

Легенда-візія бренду WILLER до XXIIIстоліття.

Одного зимового сонячного ранку Джеральд Віллер прокинувся о 6.00 годині та спочатку заварив каву. Він любив стародавній рецепт, якому його навчила бабуся, давно і дуже далеко - ще там на Землі. Вона, впотай від батьків, інколи підбадьорувала онука протягом екзаменаційних сессій цим запашним, земним напоєм.

Джеральду тоді було 16 років, йшла напружена підготовка до вступних іспитів з фізики та математики. Наш герой мріяв стати інженером та вирішував десятки складних завдань. Все йому блискуче вдалося. Згодом він став одним з найкращих випускників Європейського технологічного університету за фахом космічної тепломеханіки.

Не так легко тоді було уявити собі цей звичайний ранок на Марсі.

Минуло 25 років, йшов 2135 рік. Поки його дружина ще спала, Джеральд Віллер оглянув яскраві дюни в сонячних променях та вирішив прийняти душ. Тепер i це цілком реально на іншій планеті, завдяки розробкам з добутку води з марсіанського льоду та сучасним електро-індукційним водонагрівачам, які розробила його родинна Компанія Willer International.

Приймальна коміссія вже вирушає на Марс, зовсім скоро він підпише доленосну угоду співпраці з Space World Corporation на 5 років. Попереду багато цікавої роботи з оснащення кліматичних систем у десяти марсіанських поселеннях.

Мрійте з нами, та будуйте своє майбутнє. Все здійсниться з WILLER!

Коментарі